Szenior mozgás

A testmozgás minden életszakaszban kiemelkedően fontos! A Nyugdíjasok Országos Szövetsége (NYOSZ) szervezésében, a Voltaren Emulgel Forte támogatásával megvalósuló Szenior Mozgásprogram azért jött létre, hogy felhívja a figyelmet az aktív élet fontosságára, és visszacsempéssze a mozgás örömét az idősebb korosztály életébe.

A rendszeres mozgásra nem csak fizikailag, hanem szellemileg is szükségük van. Szakemberek szerint az ízületi, mozgásszervi panaszok enyhítésének egyik módja pont a rendszeres, megfelelő testmozgás, emellett pedig elősegíti az idegpályák „olajozását”, a koncentráció fejleszti az orientációs készséget.

A mozgás akkor jó igazán, ha közösségben történik. A Szenior Mozgásprogram az olyan kezdeményezéseket támogatja, ahol bárki egy jó kedvű közösség részese lehet, és szép élményekkel, kellemes beszélgetésekkel gazdagodhat.

Ismerje meg a Szenior Mozgásprogram részeként megvalósuló programokat és látogasson el az Önnek megfelelő eseményre! Oldalunkon további rengeteg hasznos tartalmat is talál, amelyek szintén segítségére lehetnek egy aktívabb, így örömtelibb élethen. Olvasson tovább!

Közelgő programok

Október
16.

A Vas megyei tagszervezet szeniorprogramjai

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a Vas megyei tagszervezet...

Tovább
November
06.

A kecskeméti tagszervezet szeniorprogramjai

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a kecskeméti tagszervezet aktuális...

Tovább