Mozogjon önfeledten, fájdalom nélkül!

Időnként mindannyian érzünk fizikai fájdalmat, de három emberből kettő esetében a fájdalom miatt az életminőség is jelentősen romlik, fizikális és érzelmi szempontból egyaránt. Annak ellenére, hogy a fájdalom kifejezetten személyes érzés, nemcsak a fájdalmat elszenvedőre van hatással, hanem a környezetére is.

A fájdalom kezelése: Voltaren Emulgel Forte 20 mg/g gél

A Voltaren Emulgel Forte gélt az ízületek és izmok fájdalommal járó elváltozásainak kezelésére fejlesztették ki. A Voltaren Emulgel Forte a mélyen elhelyezkedő, gyulladt szövetekben fejti ki hatását, és akár 12 órán keresztül csillapítja a fájdalmat. Azért, hogy egész nap érezhesse jótékony hatását, elegendő naponta 2-szer – reggel és este – alkalmazni.

A Voltaren Emulgel Forte diklofenák-dietilamin hatóanyagú, vény nélkül kapható gyógyszer, mely 50, 100 és 150 g-os kiszerelésben kerül forgalomba.

A Voltaren küldetése, hogy Ön újra érezhesse és élvezhesse a mozgás örömét. A készítmény hatóanyagát – a diklofenákot – 40 éve Svájcban fejlesztették ki, és mára egyike a világon leggyakrabban használt fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő szereknek. A Voltaren világszerte 130 országban elérhető.

Alkalmazás módja és adagolás:

Külsőleges használatra.. A gyógyszert felnőttek és 14 évnél idősebb serdülők alkalmazhatják. Naponta 2 alkalommal (12 óránként, lehetőleg reggel és este) kell a gélt a fájdalmas felületre kenni, majd enyhén bedörzsölni a bőrbe. A szükséges mennyiség a fájdalmas terület kiterjedésétől függ. A készítmény egyszeri adagja 2-4 g (cseresznye vagy dió nagyságú), ami 400-800 cm²-es terület kezelésére elegendő.

További információért, kérjük olvassa el a gyógyszer betegtájékoztatóját!

Otthon végezhető gyakorlatok

A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!