Augusztus
31.

Augusztus 31.

Szenior mozgásnap

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a Szenior Mozgásnapon, és gyűjtsünk össze együtt minél több mozgással töltött órát!

 

Helyszín: Budapest, Europa Congress Center

Időpont: augusztus 31.

A Hárshegyi Randevú programsorozat utolsó napján várja a Szenior Mozgásnap! Próbálja ki a már ismert és eddig még ismeretlen mozgásformákat, táncoljon a szeniortáncházban, hallgassa meg előadásainkat, egyszóval: töltődjön fel élményekkel! Az eseményen programfüzetet kap, amelybe gyűjtheti a programok teljesítéséért járó pecséteket. 5 pecsét összegyűjtése esetén ajándékot adunk a regisztrációs pultnál!

Programok:

9.00: Kapunyitás, regisztráció (egész nap)

10.00-tól: Megnyitó, majd közös bemelegítés
A Szenior-mozgásprogram nagyköveteinek és a NYOSZ képviselőinek részvételével megnyitjuk az eseményt, majd könnyed bemelegítéssel hangolódunk rá a mozgalmas napra.

10.20 – 12.00: Szeniortánc
A szeniortánc a különböző lépések, egyszerűbb koreográfiák megtanulásánál sokkal többről szól: felszabadultságról, a mozgás öröméről és nem mellesleg egy fantasztikus közösségi élményről. A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség.

Egész délelőtt: Túrák
Barangolja be velünk a környéket, és éljük át együtt a mozgás örömét a friss levegőn! Az eseményen többféle túraútvonal közül is választhat, és megismerheti Zugliget természeti szépségeit és nevezetességeit.

Egész délelőtt: Táncbemutatók

12.00 – 13.30: Ebédidő

Ebéd után: Kerekasztal-beszélgetés a Szenior-mozgásprogram nagyköveteivel
Ismerje meg nagyköveteink, inspiráló történeteit az időskori mozgás témakörében, szerezzen hasznos tippeket és információkat, valamint ossza meg velünk saját gondolatait, élményeit!

Egész délután: Táncbemutatók

Egész délután: Vetélkedők
Tegye próbára ügyességét a sportvetélkedőkön, erősítse a szurkolók táborát! Az alábbi programok közül válogathat: pingpong, darts, petanque, minigolf, pontdobó kapu.

16.00: Tombolahúzás, díjátadás, majd a rendezvény zárása

 

 

A részvétel 200.- Ft-os regisztrációs jegy ellenében biztosított, melyet belépéskor kell fizetni.
A programváltoztatás jogát fenntartjuk.