Április 01. -től

Élménybeszámolók Vas megyéből

A Vas megyei tagszervezet is aktívan gyűjti a szeniormozgással töltött órákat. Olvassa el az élménybeszámolókat, és nézze meg az eseményeken készült képeket, videókat, amelyeknél nincs jobb bizonyíték rá, hogy a mozgás öröme kortalan!

 

 

 

Teke- és bowlingedzés

Helyszín: Szombathely

Időpont: április

Mozgással töltött óraszám: 100 óra

Az áprilisi teke- és bowlingedzéseken tarolt a jókedv, ahogy az a képeken is látszik! Csatlakozzon Ön is, próbálja ki mindkét mozgásformát, és gyűjtsünk még több mozgással töltött órát!

 

Szeniortánc

Helyszín: Szombathely

Időpont: április

Mozgással töltött óraszám: 12 óra

A szombathelyi szeniortáncon mindenkinek akad párja, így akkor sem kell kihagynia ezt a különleges programot, ha egyedül érkezne. A csapat által gyűjtött 12 óra sok nevetéssel és új koreográfiák elsajátításával telt. Csatlakozzon Ön is!

 

Kirándulás – Keszthely-Hévíz

Helyszín: Keszthely, Hévíz

Időpont: április 29.

Mozgással töltött óraszám: 15 óra

Keszthely és Hévíz felfedezésére indultak az Oaldi Klub tagjai, akik újabb élményekkel és ismeretekkel gazdagodtak, és egy tartalmas közös sétával élték át a mozgás örömét.

 

Nemzetközi tekeverseny

Helyszín: Szombathely

Időpont: április 28.

Mozgással töltött óraszám: 30 óra

Lezajlott a Nemzetközi tekeverseny, ahonnan az Aranykorúak Sportegyesülete egy-egy csillogó éremmel és 30 mozgással töltött órával térhetett haza! Gratulálunk a csapatnak, akik ezúttal is segítettek bebizonyítani, hogy a mozgás öröme kortalan.

 

VMNYSZ Sportnap

Helyszín: Szombathely

Időpont: április 20.

Mozgással töltött óraszám: 114 óra

A Vas megyei sportnapon a lelkes csapatok több sportágban mérték össze tudásukat. Teke, asztalitenisz, futás, súlylökés, darts és petanque is szerepelt a versenyszámok között, így mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt, és megtapasztalhatta a mozgás önfeledtségét.

 

Városnézés – Szentgotthárd

Helyszín: Szentgotthárd

Időpont: április 5.

Mozgással töltött óraszám: 100 óra

A városnézés azért jó program, mert új élményeket, ismeretségeket szerezhetünk, miközben kellemesen átmozgathatjuk tagjainkat. A szentgotthárdi kiránduláson a résztvevők először az Opel gyárba látogattak el, ahol izgalmas részleteket tudhattak meg az autógyártásról, majd a csapat elindult felfedezni a város nevezetességeit, és összesen 100 mozgással töltött órával tért haza.