Március 01. -től

Élménybeszámolók Hódmezővásárhelyről

A hódmezővásárhelyi tagszervezet is aktívan gyűjti a szeniormozgással töltött órákat. Olvassa el az élménybeszámolókat, és nézze meg az eseményeken készült képeket, videókat, amelyeknél nincs jobb bizonyíték rá, hogy a mozgás öröme kortalan!

 

Kerékpártúra – Mártély

Helyszín: Mártély

Időpont: május 3.

Mozgással töltött óraszám: 216 óra

 

Ki mondta, hogy nem tehetünk semmit az időskori fájdalmak ellen? A hódmezővásárhelyi nyugdíjasok kerékpárra ültek, és elkerekeztek egészen Mártélyig, ahol csodálatos környezetben, közös sétával élték át együtt a mozgás örömét. Az eredmény: felejthetetlen élmények és 216 mozgással töltött óra!

 

Gerinctorna

 

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: április

Mozgással töltött óraszám: 19 óra

 

Áprilisban 3 alkalommal vehettek részt a nyugdíjasok gerinctornán, ahol kis csoportokban, szakember segítségével tettek az időskori fájdalmak ellen. Mivel a gerinc a szervezet „tartópillére”, fontos, hogy rendszeres testmozgással megőrizzük egészségét. Mozogjon, hogy ne fájjon, és vegyen részt Ön is a szeptemberig tartó programsorozaton!

 

 

Szeniortáncok és egészségmegőrző torna

 

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: április

Mozgással töltött óraszám: 186 óra

 

Hódmezővásárhelyen rengeteg mozgásforma közül választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. Az idősebb korosztály kipróbálhatja a szeniortáncot, részt vehet egészségmegőrző tornán vagy csatlakozhat a tánccsoporthoz, ahol hagyományőrző néptáncot tanulhat. A rendszeresen megtartott események lelkes tagjai áprilisban összesen 186 órát gyűjtöttek össze!

 

 

Városnézés – Székesfehérvár

 

Helyszín: Székesfehérvár

Időpont: április 17.

Mozgással töltött óraszám: 176 óra

 

Az aktív időtöltésnek ezer módja van! A városnézés azért jó program, mert új élményeket, ismeretségeket szerezhetünk, miközben kellemesen átmozgathatjuk tagjainkat. A székesfehérvári kirándulás során a résztvevők ellátogattak a mesebeli Bory-várba, majd a környéken folytatták felfedezőútjukat. Kalandos nap volt, 176 mozgással töltött órával!

 

Sportnap

 

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: április 5.

Mozgással töltött óraszám: 114 óra

 

Április 5-én lelkes szeniorkorúak gyűltek össze Hódmezővásárhelyen, hogy közösen átmozgassák tagjaikat, és egy kellemes délelőttöt töltsenek el együtt. A sportnapon rengeteg mozgásformát kipróbálhattak a résztvevők. A bemelegítés után különböző labdajátékokban mutathatták meg ügyességüket, például kosárra dobásban, kapura rúgásban vagy medincinlabda-lökésben. Jó hír, hogy a későbbiekben folytatódik a program, így, ha kedvet kapott hozzá, csatlakozhat Ön is!

 

 

Kirándulás

 

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: március 15.

Mozgással töltött óraszám: 30 óra

 

A Nordic Walking túracsoport időről időre útra kel, hogy tegyen egy kellemes sétát, és jókedvű közösségben, a friss levegőn mozgassa át tagjait. A csapat márciusban is túrabotot ragadott, és a kirándulás során 30 mozgással töltött órával járult hozzá országos kezdeményezésünkhöz.