A nyíregyházi tagszervezet szeniorprogramjai

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a nyíregyházi tagszervezet aktuális eseményein, csatlakozzon a rendszeres időközönként megtartott programokhoz, és gyűjtsünk össze együtt minél több mozgással töltött órát!

 

Aktuális programok

Kirándulás – Alvégesi Nyugdíjas Klub

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: ……

Lehet, hogy Nyíregyházán él, de vajon ismeri-e ennek a gyönyörű városnak a helytörténeti nevezetességeit, és járt-e már csodálatos, történelmi építményeiben? Sokszor hajlamosak vagyunk a napi rutin részeként látni lakhelyünket. Most itt az alkalom, hogy friss szemmel tekintsen Nyíregyházára, és egy kellemes közös kiránduláson gyűjtse a mozgással töltött órák számát!

 

Kirándulás – Ezüstkor Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Zempléni-hegyvidék

Időpont:

A zempléni kirándulások célja, hogy jobban megismerjük hazánk természeti kincseit – és nem mellesleg, hogy felejthetetlen erdei túrákon mozgathassuk meg tagjainkat!

 

Állandó jellegű programok

Táncpróba – Őszi Napfény Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Civilház, Nyíregyháza

Időpont: kéthetente

Szabad egy táncra? Csatlakozzon a tánccsoporthoz, ahol a lépések elsajátítása mellett új ismerősökre, barátokra is szert tehet, akikkel közösen készülhet a különböző táncfesztiválokra.

 

Táncpróba – Alvégesi Tánccsoport

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: hetente

A különböző koreográfiák betanulása felejthetetlen közösségi élmény, amely egy csapatot képes egy pillanat alatt összetartó közösséggé kovácsolni. Élje át a felszabadult mozgás örömét az Alvégesi Tánccsoporttal!

 

Táncpróba – Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: hetente

Tegyen az időskori fájdalmak ellen! Kezdjen el mozogni, és lépésről lépésre érezni fogja a változást – főleg, ha a táncot választja!

 

Néptánc – Nyírfa Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Nyírtelek

Időpont: hetente

Ápoljuk együtt a magyar néptánc hagyományait! Ha szeretné kicsit megmozgatni tagjait, és szívesen válna egy összetartó közösség részévé, csatlakozzon a csoporthoz, és gyűjtsük együtt a mozgással töltött órákat!

 

Néptánc – Bokortanyák Lakosságáért Egyesület

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: hetente

Nyíregyházán is szeretettel várjuk a csoportba, ha szívesen elsajátítaná a néptánc alapjait, és szeretne tagja lenni egy jókedvű közösségnek!

 

Szeniortánc és néptánc – Konzervgyár Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: hetente

Próbálja ki mindkét táncfajtát, és találja meg kedvencét! Egy biztos: mind a szeniortáncnál, mind a néptáncnál vidám közösség várja, és nagyszerű élményekkel gyűjtheti a mozgással töltött órák számát.

 

Szeniortorna – Sóstóhegyi Nyugdíjas Szervezet

Helyszín: Nyíregyháza

Időpont: hetente

Mozgassa meg tagjait, és őrizze meg egészségét szeniortornával, ahol szakemberektől sajátíthatja el a helyes mozdulatokat!

 

Erdei séta – Belvárosi Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Sóstógyógyfürdő

Időpont: hetente

Szakértőnk, Dr. Zolnay Péter szerint rendszeres testmozgással nemcsak tehetünk az időskori fájdalmak ellen, de el is kerülhetjük azokat. Csatlakozzon az eseményhez, és sétáljunk egyet közösen a festői szépségű Sóstógyógyfürdőn!

 

Erdei séta – Holdfény Nyugdíjas Egyesület

Helyszín: Sóstógyógyfürdő

Időpont: havonta

A Holdfény Nyugdíjas Egyesület is tudja, hogy a mozgás idős korban kiemelten fontos, ráadásul a könnyű sétákat friss levegőn, csodás környezetben szervezi. Csatlakozzon Ön is, és gyűjtsünk minél több mozgással töltött órát!

 

A programok részleteiről a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

Váradi István

06-30-323-1707

varadi1951@gmail.com