Szeptember
06.

Szeptember 06.

A hódmezővásárhelyi tagszervezet szeniorprogramjai

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a hódmezővásárhelyi tagszervezet aktuális eseményein, csatlakozzon a rendszeres időközönként megtartott programokhoz, és gyűjtsünk össze együtt 10 000 mozgással töltött órát!

 

Aktuális programok

Kerékpártúra

Helyszín: Mártély

Időpont: szeptember 6.

A Tisza partján fekvő község csupán pár kilométerre található Hódmezővásárhelytől, így biciklivel is könnyedén megközelíthető. Csatlakozzon hozzánk, ismerje meg a környék természeti szépségeit, és gyűjtsünk újabb mozgással töltött órákat!

 

Kirándulás – Kőszeg és környéke

Helyszín: Kőszeg és környéke

Időpont: szeptember 11-14.

Túránk során megnézzük Kőszeg csodálatos, nemzetközi örökséggé nyilvánított belvárosát érintetlenül fennmaradt, középkori hangulatú házaival, és bejárjuk a várost körülvevő páratlan vidéket. Tartson velünk, és szerezzen új élményeket, ismeretségeket!

 

Kirándulás – Hortobágy

Helyszín: Hortobágy

Időpont: szeptember 18.

Itt az idő, hogy kicsit átmozgassa tagjait, és új élményeket szerezzen! Csatlakozzon hortobágyi túránkhoz, és gyűjtsük együtt a mozgással töltött órákat a friss levegőn, csodás látnivalók kíséretében!

 

 

Állandó jellegű programok

 

Egészségmegőrző torna

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: júniusban, júliusban és szeptemberben hetente, hétfőn

Tegyen az időskori fájdalmak ellen, és mozgassa át tagjait egészségmegőrző tornánkon! Higgye el, szervezete meg fogja hálálni a törődést.

 

Szeniortánc

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: szeptemberig hetente, kedd

A szeniortánc az egyik legkedveltebb mozgásforma az idősek körében, hiszen a különböző lépések, egyszerűbb koreográfiák megtanulásánál sokkal többről szól: felszabadultságról, a mozgás öröméről és nem mellesleg egy fantasztikus közösségi élményről. A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség.

 

Táncpróba

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: szeptemberig hetente, hétfőn és csütörtökön

Szabad egy táncra? Csatlakozzon a hódmezővásárhelyi szépkorúakhoz, fejlessze ritmusérzékét, és szerezzen új élményeket a táncparketten! A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség.

 

Gerinctorna

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: szeptemberig hetente, szerda

Gerincünk a test „tartópillére”, így különösen fontos, hogy rendszeres testmozgással megőrizzük épségét. Csatlakozzon hozzánk, és mozogjon, hogy ne fájjon!

 

A programok részleteiről a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

Balázs Sándorné

06-30-266-1211

balazsneeva1949@gmail.com