A hódmezővásárhelyi tagszervezet szeniorprogramjai

Itt az idő, hogy tegyünk az időskori fájdalmak ellen. Fedezze fel a mozgás örömét a hódmezővásárhelyi tagszervezet aktuális eseményein, csatlakozzon a rendszeres időközönként megtartott programokhoz, és gyűjtsünk össze együtt minél több mozgással töltött órát!

 

Állandó jellegű programok

 

Egészségmegőrző torna

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: hetente

Tegyen az időskori fájdalmak ellen, és mozgassa át tagjait egészségmegőrző tornánkon! Higgye el, szervezete meg fogja hálálni a törődést.

 

Szeniortánc

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: hetente

A szeniortánc az egyik legkedveltebb mozgásforma az idősek körében, hiszen a különböző lépések, egyszerűbb koreográfiák megtanulásánál sokkal többről szól: felszabadultságról, a mozgás öröméről és nem mellesleg egy fantasztikus közösségi élményről. A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség.

 

Táncpróba

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: hetente

Szabad egy táncra? Csatlakozzon a hódmezővásárhelyi szépkorúakhoz, fejlessze ritmusérzékét, és szerezzen új élményeket a táncparketten! A részvételhez semmilyen előképzettségre nincs szükség.

 

Gerinctorna

Helyszín: Hódmezővásárhely

Időpont: hetente

Gerincünk a test „tartópillére”, így különösen fontos, hogy rendszeres testmozgással megőrizzük épségét. Csatlakozzon hozzánk, és mozogjon, hogy ne fájjon!

 

A programok részleteiről a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

Balázs Sándorné

06-30-266-1211

balazsneeva1949@gmail.com